Nieuws

Corona nog altijd spelbreker

Het coronavirus blijft bepalend voor ons doen en laten. Het is nog steeds nadrukkelijk onder ons en we ontsnappen momenteel (begin november) aan een volledige lockdown. Dus zingen kunnen we dit jaar wel vergeten en ook begin volgend jaar lijkt dit niet te kunnen. En dan naderen we al bijna bij de dag dat we de laatste keer als koor bij elkaar waren. Dit was wel een 'groots en feestelijk' afscheid, het Krasse Knarrenbal bij de Bellebloazers van Blubberdam.
Intussen blijven we hopen op betere tijden, voor iedereen persoonlijk natuurlijk en ook voor Vur Sles.
BLIJF GEZOND


Festival geannuleerd

De coronacrisis blijft alsmaar voortduren en zingen zit er voorlopig nog niet in. Daarom hebben we helaas moeten besluiten om ons jubileumgestival op 21 november te annuleren. Hopelijk kunnen we toch weer snel beginnen met de repetities en later ook ons jubileumfestival alsnog gaan houden..


VUR SLES in Coronatijden

We hadden de hoop dat we met Vur Sles in september weer konden gaan zingen. Maar corona is nog steeds onder ons en de repetities kunnen daarom voorlopig niet hervat worden. Ook de opteredens bij Norbertushof en Sint Anna gaan dus niet door. Het doorgaan van ons jubileumfestival op 21 november is ook nog hoogst onzeker.Hopelijk klaart de lucht toch snel weer op, zodat we ons geliefde zingen weer op kunnen pakken.


Stop door Corona duurt nog lang

Het coronavirus lijkt wat af te zwakken, maar voorlopig heeft dit nog geen invloed op de mogelijkheden voor ons koor. De maatregelen van de overheid blijven van kracht tot 1 september. Dus tot die tijd geen repetities en optredens. Ook het jubileumfeestje dat we in gedachte hadden, op 4 juli, kan niet doorgaan. Hopelijk kunnen we op 7 september weer voor de eerste keer bij elkaar komen voor de eerste repetitie na de zomerstop.


Wijzigingen door coronavirus

Het Coronavirus zorgt ook bij Vur Sles voor de nodige veranderingen. De repetities gaan voorlopig niet door en het optreden op 6 april bij Symfonie is ook geannuleerd. Het is nu maar afwachten hoe en wanneer we weer aan de slag kunnen. Het eerste optreden is nu op 21 juni in Boxmeer. Momenteel is nog niet bekend of het jaarlijkse midzomer zingen bij de Molen, op 23 juni, doorgaat. We hebben nog niets gehoord van organisator C'est la Vie.
Het optreden op 11 juli in Gennep tijdens de Summertime festiviteiten is wel in volle voorbereiding. Dit belooft een heel fijne muzikale middag te worden op de markt in Gennep met veel publiek en gezelligheid. Deelnemende koren zijn Suuk 7 uit Gennep, Vens Plezier uit Ven Zelderheide en Vur Sles.


Optredens Vur Sles

Vur Sles begint de optredens in 2020 bij zorgcentrum Madeleine op maandag 10 februari. We zingen daar de welbekende liedjes voor bewoners en bezoekers. Van heel andere orde is ons tweede optreden tijdens carnaval. Op carnavalsmaandag 24 februari zijn we weer present tijdens het Krasse Knarrenbal. Ook nu brengen we daar een tiental speciale carnavalsliedjes ten gehore. Het beloofd weer een super gezellige middag te worden.
Gezellig is het ook altijd tijdens ons optreden bij zorgcentrum Symfonie waar we weer gaan zingen op maandag 6 april. Naast de bewoners trekken wij hier ook altijd toeschouwers van buiten. Op zondag 21 juni is er weer een samrtlappenfestival tijdens de open winkelzondag in Boxmeer. Vur Sles treed hier op vanaf een van de vele podia. Waar en hoe laat wordt later bekend. Dit geldt ook voor ons optreden tijdens Summertime in Gennep, waar we op zaterdag 11 juli voor de eerste keer gaan zingen. Als voorlopig laatste staat er in onze agenda een optreden bij zorgcentrum St. Anna in Boxmeer op zondag 27 september.
Aanvangstijden en eventueel nadere gegevens kun je vinden in de agenda.


Optreden Aldenhorst Mill

Op vrijdag 8 november hebben wij ons laatste optreden van dit jaar. We zingen dan in zorgcentrum Aldenhorst in Mill 's middags van 15.00 - 16.30 uur.


Herstart na de zomerpauze

De vakanties zijn grotendeels voorbij en we gaan nu repeteren voor twee optredens in september. Allereerst op zondag 15 september. We zingen dan tijdens de Riekevortse Dag in de kerk van 11.45 - 12.30 uur.
Op zondag 29 september zingen we in zorgcentrum St. Anna in Boxmeer, aanvang 15.00 uur.


Midzomer zingen

Op dinsdag 25 juni is er weer het jaarlijkse Midzomerzingen bij de molen, georganiseerd door C'est la Vie. Vur Sles opent de avond om 20.00 uur. Na de optredens van C'est la Vie en het Millse gastkoor, sluit Vur Sles ook af met een serie lekkere meezingers. Dus dat wordt weer een gezellige avond.


Pinksterfeesten Nistelrode

Vur Sles verzorgt op 2e Pinksterdag 10 juni tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode een optreden. Dit festein trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.Er zijn diverse straatactiviteiten en een grote braderie met meer dan 100 kramen. We zingen op een podium bij Van Tilburg Sport. Onze optredens zijn van 10.30 - 12.00 uur. Er is een leuk terras en bij mooi weer is het daar altijd heel gezellig. Zeker als Vur Sles daar komt zingen!

Agenda