Nieuws

Nieuwe liedjes

Op verzoek van dirigente Marij hebben veel leden liedjes ingestuurd welke zij graag met ons koor zouden willen zingen. Marij gaat nu samen met Jan bekijken van welke liedjes muziek verkrijgbaar is. Na de zomerstop gaan we dit dan verder bespreken.


Wijzigingen repetitie en optreden

De repetitie van 26 februari is verzet naar 19 februari. Het optreden bij zorgcentrum St. Petrus in Boekel op 31 januari gaat niet door. Dit wordt nu woensdag 22 mei.


Repetitie en optredens 2024

Alle data van de repetities en van de optredens tot aan de zomerstop staan nu op de website.


Repetitie 11 september verzet

De repetitie van 11 september is op verzoek van Marij verzet naar 18 september.


Voorbereiding voor na de vakanties

Door het slechte weer werd het midzomerzingen bij doe-boerderij An 't Hoag verplaatst naar de Molenzaal van dorpshuis De Poel. Het was hier erg vol met prima optredens van de drie koren. Jammer dat bij ons optreden er steeds problemen waren met het geluid, waardoor enkele liedjes behoorlijk de mist in gingen. Slecht geregeld!!
Op 16 juli hadden we nog een ingelast optreden in Cuijk in kader van de vierdaagse feesten. Samen met de koren Ochaarm uit Groesbeek en Goeivolluk uit Cuijk werd het een gezellige middag. Hoewel ook hier het geluid ons af en toe in de steek lied. Misschien volgende keer toch onze eigen geluidapparatuur gebruiken!
Op 21 augustus hebben we een extra repetitie ingelast voor ons optreden bij het trouwfeest van Annemieke en Huub op zaterdag 26 augustus. Op 28 augustus pakken we de normale reptities weer op, voor de optredens op 3 september bij Symfonie en op 25 september bij St. Anna.


Extra repetitie

Op maandag 12 juni houden we een extra reptitie. Dit ter voorbereiding op ons optreden bij het midzomerzingen dat C'est la Vie organiseert bij doeboerderij An 't Hoag op 20 juni. Ook nemen we de liedjes door die we op 23 juni bij zorgcentrum Liebermannhof in Gennep zingen.


Optreden St. Anna verzet

Het optreden bij zorgcentrum Sint Anna op 21 mei gaat niet door, men heeft op die dag een dubbele boeking gedaan. Na overleg is dit optreden nu vastgesteld op zondag 24 september, aanvang 15.00 uur.


Optredens 2023

De kalender voor dit jaar begint al weer lekker vol te raken. Na de succesvolle optredens in zorgcentrun Op 't Hoogveld en bij het krasse knarrenbal zijn er inmiddels weer vijf datums bekend.
Op 21 mei zingen we in zorgcentrum Sint Anna, gevolgd door het midzomer zingen op dinsdag 20 juni bij doeboerderij An 't Hoag op de Walsert. Een paar dagen later, op vrijdag 23 juni, zingen we al weer. We gaan dan naar zorgcentrum Liebermannhof in Gennep.Na een verkorte zomerpauze verzorgen we op 26 augustus een optreden bij de feestelijke dag van Annemieke en Huub.
Op zondag 3 september kunnen we eindelijk weer gaan zingen bij Symfonie in Boxmeer, altijd gezellig daar in dit Boxmeerse zorgcentrum.


Geslaagd krasse knarrenbal

Na een paar jaar drooglegging vanwege corona kon dit jaar het krasse knarrenbal op carnavalsmaandag weer doorgaan. De hele middag werd een groot succes en zo ook het optreden van ons koor Vur Sles. We brachten een tiental nummers voor het enthousiaste carnavalspubliek in De Poel. Er werd uit volle borst meegezongen en gesjoenkeld. En al gauw volgde de ene na de andere polonaise. Al met al een fantastische middag die we hopelijk nog vaak mogen meemaken.


Optredens zorgcentrum Op 't Hoogveld

Ons eerste optreden in 2023 is op zaterdag 14 januari in zorgcentrum Op 't Hoogveld in St. Anthonis, aanvang 14.30 uur.