Nieuws

Festival Boxmeer

Na het bijzonder geslaagde festival afgelopen zondag in Wanroij zingt Vur Sles komende zondag 10 juni bij het jubilerende Boxmeerse smartlappenkoor De Harde Kern. Er zijn maar liefst 7 podia opgesteld met de hele middag muziek en zang van het Nederlandse lied. De deelnemende koren zijn: De Harde Kern, Beekse Smart, Ége Wies, Vur Sles, Leedvermaak, Kei Moi en Goei Volluk.

De winkels zijn ook geopend, dus het wordt een gezellige boel daar in het Boxmeerse centrum. De koren zingen allemaal vanaf een vaste plek en voor Vur Sles is dat op het pleintje voor juwelier Camps.

Het festival wordt om 12.00 uur geopend met een samenzang van alle zangers en zangeressen bij het gemeentehuis. Hierna vertrekken de koren naar de diverse podia voor hun optredens. Vur Sles begint het eerste optreden om 13.00 uur en om 16.00 uur zal het laatste Riekevortse liedje de lucht boven het winkelcentrum vullen.

Het festival wordt afgesloten met een massale samenzang bij het gemeentehuis.


drukke maanden VUR SLES

Komende maanden trekt Vur Sles er veel op uit. Op vrijdag 18 mei is er het jaarlijkse optreden in zorgcentrum Aldenhorst in Mill. Deze door de bewoners bijzonder gewaardeerde muzikale middag begint om 15.00 uur.

Op zondag 3 juni is Vur Sles een van de zestien koren die zingen tijdens het Goei Leven Festival bij Boertel Lamperse Hei. Het optreden van Vur Sles is om 12.45 uur.

Een week later is Vur Sles te gast bij het jubilerende smartlappenkoor De Harde Kern in Boxmeer. Samen met de winkeliersvereniging wordt er een groots festival georganiseerd met optredens van 7 koren op diverse podia in het centrum. Alle winkels zijn dan geopend en het zal er goed toeven zijn op de terrasjes. Vooral bij de Weijer waar Vur Sles deze middag optreedt vanaf 13.00 uur.

Op zondag 15 juli treedt Vur Sles op tijdens de altijd gezellige vierdaagse feesten in Cuijk. We zingen dan op het overdekte terras bij café Goei Volluk.


Twee nieuwe optredens

Vur Sles heeft voor het najaar 2 nieuwe optredens geboekt. Op zaterdag 6 oktober zingen we tijdens de KBO dag van de ouderen in de De Poel. Vorig jaar was dit een groot succes, dus dat zal ook deze keer wel weer een heel gezellige middag worden.
Op zondag 28 oktober zijn we te gast bij de Straetlappen in Mill, tijdens een smartlappenmiddag in café zaal 't Heike.


Vur Sles zingt in Symfonie

Op maandag 23 april verzorgt Vur Sles een optrden in zorgcentrum Symfonie te Boxmeer. Vanaf 19.00 uur kunnen bewoners en overige gasten genieten van de liedjes zoals zij die vroeger zongen.


Vur Sles naar DE PIT

Het eerste optreden van Vur Sles in het nieuwe jaar is op zondag 14 januari in De Pit in Overloon. In kader van 'Uit op zondag' verzorgt Vur Sles een muzikale middag in samenwerking met de SWOGB. Deze ontspannende activiteit welke voor iedereen toegankelijk is begint om 14.30 uur en rond 16.00 uur zingen we het laatste nummer.


Dag van de Ouderen

Op 7 oktober treedt Vur Sles op tijdens de Dag van de Ouderen, welke elk jaar georganiseerd wordt door de KBO. Deze middag staat in teken van muziek en dans, waarbij orkest Senioren Expres voor de (dans)muziek zorgt en ons koor als gast tussendoor enkele optredens verzorgt. Deze middag begint om 14.00 uur in de Molenzaal van dorpshuis De Poel.


We gaan weer repeteren

Op maandag 11 september beginnen we weer met onze repetities. We gaan dan weer vrolijk verder met het repeteren van onze liedjes. Vooral de nieuwe liedjes die we nog niet zo goed kennen.
Vooral dankzij ons optreden bij de molen hebben zich enkele nieuwe leden gemeld die bij ons koor willen komen. Dus het gaat prima met ons koor. Doorgaan zo!


Extra repetitie

We zijn gewend om de laatse repetitie voor de vakantie in een gezellige sfeer het eerste half jaar af te sluiten. Na de optredens bij de molen en in Gennep willen we daarom een extra reptitie houden op maandag 3 juli. We zingen dan eerst een uurtje en hierna gaan we samen een glaasje drinken.


Vur Sles zingt in Op 't Hoogveld

Vur Sles zingt op maandag 12 juni in zorgcemtrum Op 't Hoogveld in St. Anthonis. Het optreden is van 19.00 tot 20.30 uur.We vertrekken om 18.15 uur per fiets vanaf het dorpsplein.


Uitwisseling Vur Sles met Suuk-7 in Gennep

Op zondag 25 juni hebben we een uitwisseling met smartlappenkoor Suuk-7 in Gennep. De middag begint om 13.30 uur en na de ontvangst zingen beide koren hun liedjes. Deze gezellige middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een samenzang.