Nieuws

Herstart na de zomerpauze

De vakanties zijn grotendeels voorbij en we gaan nu repeteren voor twee optredens in september. Allereerst op zondag 15 september. We zingen dan tijdens de Riekevortse Dag in de kerk van 11.45 - 12.30 uur.
Op zondag 29 september zingen we in zorgcentrum St. Anna in Boxmeer, aanvang 15.00 uur.


Midzomer zingen

Op dinsdag 25 juni is er weer het jaarlijkse Midzomerzingen bij de molen, georganiseerd door C'est la Vie. Vur Sles opent de avond om 20.00 uur. Na de optredens van C'est la Vie en het Millse gastkoor, sluit Vur Sles ook af met een serie lekkere meezingers. Dus dat wordt weer een gezellige avond.


Pinksterfeesten Nistelrode

Vur Sles verzorgt op 2e Pinksterdag 10 juni tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode een optreden. Dit festein trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers.Er zijn diverse straatactiviteiten en een grote braderie met meer dan 100 kramen. We zingen op een podium bij Van Tilburg Sport. Onze optredens zijn van 10.30 - 12.00 uur. Er is een leuk terras en bij mooi weer is het daar altijd heel gezellig. Zeker als Vur Sles daar komt zingen!


Smartlappenmiddag Mill

Op zondag 28 oktober organiseert smartlappenkoor de Straetlappen uit Mill een gezellige middag in café/zaal Het Heike. Er treden 3 koren op: De Sraetlappen, De Gezellige Noten uit Herpen en ons koor Vur Sles. Het programma begint om 13.00 uur.


Optreden bij de Theemuts

Ook smartlappenkoor Vur Sles neemt deel aan de Riekevortse Dag. Van 13.30 – 17.00 uur verzorgen we een middagvullend optreden bij de Theemuts. Kom op het gezellige terras genieten van de Nederlandstalige liedjes van vroeger en nu.


Wijzigingen repetitie data

Door te veel afmeldingen voor de repetitie van 18 juni komt deze te vervallen. We repeteren nu op maandag 25 juni om 19.30 uur. Omdat ook de repetitie van 2 juli vervalt is dit de laatste repetitie voor de zomerstop.


Festival Boxmeer

Na het bijzonder geslaagde festival afgelopen zondag in Wanroij zingt Vur Sles komende zondag 10 juni bij het jubilerende Boxmeerse smartlappenkoor De Harde Kern. Er zijn maar liefst 7 podia opgesteld met de hele middag muziek en zang van het Nederlandse lied. De deelnemende koren zijn: De Harde Kern, Beekse Smart, Ége Wies, Vur Sles, Leedvermaak, Kei Moi en Goei Volluk.

De winkels zijn ook geopend, dus het wordt een gezellige boel daar in het Boxmeerse centrum. De koren zingen allemaal vanaf een vaste plek en voor Vur Sles is dat op het pleintje voor juwelier Camps.

Het festival wordt om 12.00 uur geopend met een samenzang van alle zangers en zangeressen bij het gemeentehuis. Hierna vertrekken de koren naar de diverse podia voor hun optredens. Vur Sles begint het eerste optreden om 13.00 uur en om 16.00 uur zal het laatste Riekevortse liedje de lucht boven het winkelcentrum vullen.

Het festival wordt afgesloten met een massale samenzang bij het gemeentehuis.


drukke maanden VUR SLES

Komende maanden trekt Vur Sles er veel op uit. Op vrijdag 18 mei is er het jaarlijkse optreden in zorgcentrum Aldenhorst in Mill. Deze door de bewoners bijzonder gewaardeerde muzikale middag begint om 15.00 uur.

Op zondag 3 juni is Vur Sles een van de zestien koren die zingen tijdens het Goei Leven Festival bij Boertel Lamperse Hei. Het optreden van Vur Sles is om 12.45 uur.

Een week later is Vur Sles te gast bij het jubilerende smartlappenkoor De Harde Kern in Boxmeer. Samen met de winkeliersvereniging wordt er een groots festival georganiseerd met optredens van 7 koren op diverse podia in het centrum. Alle winkels zijn dan geopend en het zal er goed toeven zijn op de terrasjes. Vooral bij de Weijer waar Vur Sles deze middag optreedt vanaf 13.00 uur.

Op zondag 15 juli treedt Vur Sles op tijdens de altijd gezellige vierdaagse feesten in Cuijk. We zingen dan op het overdekte terras bij café Goei Volluk.


Twee nieuwe optredens

Vur Sles heeft voor het najaar 2 nieuwe optredens geboekt. Op zaterdag 6 oktober zingen we tijdens de KBO dag van de ouderen in de De Poel. Vorig jaar was dit een groot succes, dus dat zal ook deze keer wel weer een heel gezellige middag worden.
Op zondag 28 oktober zijn we te gast bij de Straetlappen in Mill, tijdens een smartlappenmiddag in café zaal 't Heike.


Vur Sles zingt in Symfonie

Op maandag 23 april verzorgt Vur Sles een optrden in zorgcentrum Symfonie te Boxmeer. Vanaf 19.00 uur kunnen bewoners en overige gasten genieten van de liedjes zoals zij die vroeger zongen.