Nieuws

Vur Sles naar DE PIT

Het eerste optreden van Vur Sles in het nieuwe jaar is op zondag 14 januari in De Pit in Overloon. In kader van 'Uit op zondag' verzorgt Vur Sles een muzikale middag in samenwerking met de SWOGB. Deze ontspannende activiteit welke voor iedereen toegankelijk is begint om 14.30 uur en rond 16.00 uur zingen we het laatste nummer.


Dag van de Ouderen

Op 7 oktober treedt Vur Sles op tijdens de Dag van de Ouderen, welke elk jaar georganiseerd wordt door de KBO. Deze middag staat in teken van muziek en dans, waarbij orkest Senioren Expres voor de (dans)muziek zorgt en ons koor als gast tussendoor enkele optredens verzorgt. Deze middag begint om 14.00 uur in de Molenzaal van dorpshuis De Poel.


We gaan weer repeteren

Op maandag 11 september beginnen we weer met onze repetities. We gaan dan weer vrolijk verder met het repeteren van onze liedjes. Vooral de nieuwe liedjes die we nog niet zo goed kennen.
Vooral dankzij ons optreden bij de molen hebben zich enkele nieuwe leden gemeld die bij ons koor willen komen. Dus het gaat prima met ons koor. Doorgaan zo!


Extra repetitie

We zijn gewend om de laatse repetitie voor de vakantie in een gezellige sfeer het eerste half jaar af te sluiten. Na de optredens bij de molen en in Gennep willen we daarom een extra reptitie houden op maandag 3 juli. We zingen dan eerst een uurtje en hierna gaan we samen een glaasje drinken.


Vur Sles zingt in Op 't Hoogveld

Vur Sles zingt op maandag 12 juni in zorgcemtrum Op 't Hoogveld in St. Anthonis. Het optreden is van 19.00 tot 20.30 uur.We vertrekken om 18.15 uur per fiets vanaf het dorpsplein.


Uitwisseling Vur Sles met Suuk-7 in Gennep

Op zondag 25 juni hebben we een uitwisseling met smartlappenkoor Suuk-7 in Gennep. De middag begint om 13.30 uur en na de ontvangst zingen beide koren hun liedjes. Deze gezellige middag wordt rond 17.00 uur afgesloten met een samenzang. 


Festival Uden geannuleerd

Helaas kunnen we niet naar het festival in Uden. Het aantal afmeldingen van onze zangers en zangeressen was zo groot dat we niet op een acceptabele wijze zouden kunnen optreden. Jammer, volgende keer beter.


Festival Uden

We zijn dit jaar weer ingeloot voor het festival in Uden. Na een jaar afwezigheid kunnen we daar weer gaan zingen. Het festival is op zondag 30 april. Hopelijk wordt het weer net zo gezellig als twee jaar geleden.


Optreden St. Anna Boxmeer

Op zondag 19 februari verzorgt Vur Sles een optreden in zorgcentrum St. Anna te Boxmeer. We zingen van half drie tot vier uur, met tussenin een pauze. Voorafgaand aan dit optreden gaan we nieuwe foto's maken van ons koor. We kunnen deze dan ook gebruiken voor de website, want de foto's zijn al behoorlijk oud.


Vur Sles naar festival Bemmel

Vur Sles gaat definitief naar het festival in Bemmel. Dit festival wordt georganiseerd door smartlappenkoor Lingewaard. Er wordt door 14 koren gezongen op 3 podia in het centrum van Bemmel. Later meer over het programma.