Nieuws

Programma festival

Ons festival op zaterdag 29 november begint om 19.30 uur. Vur Sles zal zelf de avond openen, gevolgd door Los Zand, Suuk-7 en 't Kum Goed. De koren zingen allen 5 liedjes. Tijdens de pauze is er een gastoptreden van Frans Maas. Ook na de pauze betreden de vier koren weer het podium van het Rijkevoortse dorpshuis. Het finalelied staat gepland om 23.30 uur. Hierna volgt er het tweede optreden van Frans Maas en is er nog gezellige stemmingsmuziek.

 


't Kum Goed vervangt Goed Zat

Begin oktober kregen we he tbericht dat Goed Zat nie taan ons festival kon deelnemen. Hierop hebben we snel geschakeld en we zijn blij dat als vervanger ´t Kum Goed uit Puiflijk naar ons festival komt. Volgende week meer over het programma.


Festival VUR SLES

Op de laatste zaterdag van november organiseert VUR SLES weer het jaarlijkse smartlappenfestival. Naast VUR SLES zelf zijn er optredens van Suuk 7 uit Gennep en Los Zand uit Velp. Het Millse Goed Zat is er dit jaar voor de derde keer bij. Later meer over het programma.


Zingen met fanfare St Rochus

Op uitnodiging van muziekvereniging St Rochus gaat VUR SLES op zondag 26 oktober een gezamenlijk optreden verzorgen met de fanfare. VUR SLES zingt onder begeleiding van de fanfare een Amsterdamse medley en de Zuiderzee ballade. Bovendien zingt VUR SLES nog een drietal eigen nummers. Naast de optredens van St Rochus en VUR SLES zijn er ook optredens van C'est la Vie en de Flodderbonne. Het concert begint om 15.00 uur in De Poel.


Vanaf nu ook foto's uploaden

Na aanvankelijke problemen met het uploaden kunnen we nu ook foto's op onze website plaatsen


Website weer actueel

De website is weer helemaal actueel. Vanaf nu zal deze weer 'dagelijks' up to date gehouden worden en kunnen onze leden en overige mensen, die graag eens bij VUR SLES binnenkijken, zien wat dit koor zo al doet.


Succesvol festival VUR SLES

Het derde Rijkevoortse smartlappenfestival van VUR SLES werd weer een groot succes. Vanaf het begin zat de sfeer er goed in en de vier deelnemende koren...