Nieuws

Ben jij onze nieuwe dirigent

Smartlappenkoor Vur Sles is op zoek naar een nieuwe dirigent. Martien gaat er mee stoppen. De laatste tijd was het voor hem al moeilijk om naast z’n drukke andere werkzaamheden de nodige aandacht aan ons koor te besteden. Omdat hier geen verbetering te verwachten valt, heeft Martien besloten om er bij de zomerpauze mee te stoppen. Wij hebben begrip voor deze stap maar betreuren dit wel ten zeerste.

Ons smartlappenkoor viert dit jaar het 10-jarig jubileum. De ruim 30 leden vinden het heerlijk om gezamenlijk levens- en luisterliedjes en smartlappen te zingen uit het rijke Nederlandstalige repertoire. Niet alleen de gouden oude komt hierbij aan bod, maar ook de nieuwste liedjes uit dit genre. Elke twee weken wordt er gerepeteerd en we treden gemiddeld 8 keer per jaar op in zorgcentra en bij festivals en kermissen.

Ben jij de man of vrouw die het wel leuk zou vinden om vanaf september ons koor te dirigeren neem dan gerust contact op met onze voorzitter Jan van de Pas, tel. 371761 of per e-mail janenriekvandepas@hotmail.com